Geld verdienen via internet met affiliate marketing

Het klinkt als een onkuis iets, geld verdienen via internet. Hier gaat het om een manier om eerlijk geld te verdienen via internet, door andermans producten te verkopen. Het heet affiliate marketing. Hier kan je leuk geld mee verdienen, met vooral in het begin een hoop inzet, waarna je de vruchten van je werk plukt in alle vrijheid.

Iemand die dit goed onder de knie heeft isĀ Jacko Meijaard. Dit is een jongen van 24 jaar oud, heeft een mbo opleiding achter de rug en verdient gemiddeld een 7500 euro per maand via affiliate marketing. Het leuke is dat hij daarnaast 5x per jaar op vakantie gaat en lekker geniet van het leven met 2 tot 3 uur werk op een dag en geen baas boven zich.

De kennis die hij vergaard heeft, op basis waarvan hij zijn inkomen behaalt, heeft hij nu samengevat in de internet succes gids. Hierin beschrijft hij wat de precieze manier is om rond te komen met 2 tot 3 uur werk per dag, waarvandaan je maar wilt.

Affiliate marketing, wat is dat?

Affiliate marketing is dus geld verdienen met het verkopen van andermans producten via internet. Om dit te doen, kan je jezelf aanmelden bij een van de vele bedrijven die dit aanbieden. Misschien wijd ik daar nog eens een apart artikel aan, want daar zijn er ongelooflijk veel van zoals onder andere bol.com met hun eigen affiliate programma. Zelfs coolblue en intertoys zijn ondergebracht bij affiliate bedrijven zoals Zanox.

Er zijn verschillende soorten commissies die je kan krijgen voor de producten die je verkoopt. Een van de meest gebruikte vormen is een percentage van het aanschafbedrag. Bij bol.com heb je bijvoorbeeld op het meeste 6% commissie. Het mooie is dat als je een linkje naar een product van bol.com op je site hebt staan en iemand klikt erop en koopt naast het aangewezen product nog iets anders erbij binnen 6 dagen, dan is ook daarvan de commissie voor jou. Dat kan een hoop schelen.

Andere affiliate campagnes kunnen een vast bedrag per verkocht product bieden. Dit is vaak bij niet-tastbare producten zoals e-books enz. Hierbij gaan de percentages vaak snel omhoog, zoals bij paypro.nl te zien is. (die raden wij ook aan)

Soms krijg je zelfs producten opgestuurd als je bijvoorbeeld meer dan 60 stuks verkocht hebt! Dat zijn vaak leuke extraatjes.

Wat is er nodig om een goede affiliate marketeer te worden?

Allereerst moet je een website hebben, of ongelooflijk veel vriendjes op social media. Je krijgt van de aanbieders alleen een persoonlijk linkje en daarmee moet je het doen. De website moet dus wel een hoop bezoekers hebben, dus je moet wat afweten van SEO (Search Engine Optimalisation). Dat is geen hogere wiskunde, maar wel iets wat het verdiepen even waard is, want als je niet gevonden wordt dan verkoop je niets.

Laat het geld verdienen maar beginnen!

Om dit te leren heeft Jacko Meijaard de Internet succes gids ontwikkeld. Daarin leer je precies hoe je dit allemaal voor elkaar krijgt en een nieuwe toekomst met zeker inkomen opbouwt voor jezelf.

Wil je dus meer weten? Klik op deze affiliate link: . ;-):

isg

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *