Goedkoop webdesigner worden!

Goedkoop webdesigner worden is gemakkelijker dan je denkt! Heb je (binnenkort) geen baan (meer), en wil je niet meer afhankelijk zijn van een baas die je misschien een maandje kan gebruiken waarna je weer op straat staat? Wil je lekker thuis je geld verdienen en niet meer in de files staan? Of lijkt het je leuk om te leren hoe je een website zelf op kan zetten voor je eigen bedrijf? Het is niet moeilijk! Waar je vroeger een diploma in programmeren nodig had, is het opzetten van een website tegenwoordig een koud kunstje met wordpress.

wordpress

Wat is wordpress?

WordPress is een systeem waarmee je gemakkelijk een website installeert op een server en eigenlijk al in 5 minuten een werkende basis-website hebt. Het is als windows installeren op een computer. Je beantwoordt een paar vragen en je hebt een website. De goede hostingbedrijven zoals siteground hebben een systeem waarmee je met een klik op een knop wordpress op je domein installeert.

Van wikipedia:

WordPress is vrije weblog-software, die onder de voorwaarden van de GNU General Public License (GPL) wordt gepubliceerd. WordPress is ontwikkeld door Matthew Mullenweg, maar het wordt door een flinke groep ontwikkelaars ondersteund. WordPress is het meest gebruikte contentmanagementsysteem.

WordPress maakt gebruik van de programmeertaal PHP. Alle content wordt opgeslagen in een MySQL-database.

Hoe word je webdesigner?

Je kan dure cursussen op scholen volgen voor een paar duizend euro, om precies te leren hoe je programmeertalen schrijft en vanuit het niets een website kan maken. In de praktijk zal je niet al die informatie nodig hebben om een succesvol webdesigner te zijn.

Je kan het jezelf leren met behulp van de vele youtube filmpjes die erover gemaakt zijn als je Engels verstaat, of de uitleg op de website van wordpress zelf. Door te leren door het te doen zijn de meeste webdesigners van start gegaan. Het enige nadeel is de tijd die erin gaat zitten om te vinden wat je nodig hebt.

Nog makkelijker, de (supergoedkope) WordPress Cursus.

Er bestaat een pakket waarmee je jezelf kan leren om succesvol webdesigner met wordpress te worden. Hierdoor hoef je jezelf niet dol te zoeken naar informatie, maar krijg je alles op een presenteerblaadje aangereikt en kan je aan de slag!

Met De WordPress Cursus leer je stap voor stap om een professionele en gebruikersvriendelijke website mèt webshop te maken die bestellingen en betalingen volledig automatisch regelt.

Je leert:

  • Hoe je WordPress kunt installeren en hoe je jouw website verder kunt ontwikkelen met WordPress
  • Artikelen en pagina’s aan te maken en deze te vullen met content
  • Welke plugins (functionaliteiten) je allemaal kunt gaan gebruiken binnen WordPress
  • Hoe je foto’s en film kunt plaatsen in je website en hoe je jouw portfolio krachtig kunt presenteren
  • Hoe je gratis bezoekers kunt gaan trekken met je website (SEO)
  • Hoe je social media kunt integreren in je website
  • Geen webdesigner of programmeur meer nodig voor elk wissewasje. Je leert hoe je zelf je website aan kunt passen.
  • Hoe je je aanmeldt en leert werken met de gratis diensten van Google (Analytics, Webmastertools etc.)
  • Je hebt jezelf vele maanden tijdsverspilling en uitzoekwerk bespaard 🙂

Klik hier om meer te weten te komen over deze goedkope wordpress cursus!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *